Azi mă calcă pe nervi ăia care-mi aranjează cărțile

N-am ajuns încă la birou, că-s trează de la 5 și (încerc) să scriu capitolul 14 din Zeii nu încap dedesubt, dar știu că o să mă enervez repede. Pentru că cineva îmi tot aranjează cărțile.

Am la muncă un teanc de bucoavne pe care le folosesc în mai multe feluri: pentru research, ca să mă ascund după ele și ca să presez florile primite de-ntâi martie. Câteodată redecorez și împart teancul mare în două mai mici, pe care le poziționez strategic la dreapta și la stânga mea, dar de obicei prefer un singur turn neregulat, pus câș lângă monitor.

Mda. Și câteodată îmi regulează cineva turnul. Îi netezește marginile, pune cărțile una peste alta, la milimetru, nesocotind cu indiferență arhitectura ciufulită pe care-o prefer eu. L-am surprins de vreo două ori pe mister boss făcând asta, dar nici doamna de la curățenie nu se poate abține. Ei aliniază cotoarele, eu mă uit urât și, imediat ce se-ntorc cu spatele, îmi restabilesc dezordinea. Încă nu știu dacă mai sunt și alți ordonaci activi, dar eu atâta zic.

liam neeson meme

Fuck the system! Attica! Born to be wild!

 

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s