Marea Desfrânare

Dori absolvise Academia de Tărășenii Oculte cu notă măricică, dar nu voia sub nicio formă să-și petreacă restul vieții vrăjind încolo și-ncoace. Dori avea țâțe mari și o coamă blondă de păr ondulat, dar nu voia nici să facă sex pe bani. Dori urmase cândva un curs de croitorie, învățase să coasă un tiv și o rejansă la perdele, dar într-o lună uitase tot. Acum umbla cu chiloții rupți și-i plăcea să sperie bărbații, că cică aia a ei face cranț-cranț.

Singurul lucru la care visa Dori era o petrecere destrăbălată cu creaturi fantastice, care să rămână în memoria colectivă a vampirilor, gnomilor, elfilor, sirenelor, ielelor, spiridușilor, nimfelor și orcilor drept Marea Desfrânare.

A plănuit ea ce-a plănuit, a scris lista de invitați, a transformat câteva vedre de apă de la chiuvetă în bere, vin alb sec, vin roșu demisec, absint, țuică și sânge (AB negativ, pentru vampiri) a spălat pe jos în toate camerele, a râcâit dunga de jeg de pe marginea căzii, a cumpărat cincizeci de grame de Banana Kush și o sută de grame de Alaskan Thunderfuck și, pe seară, s-a îmbrăcat cu rochia neagră preferată, cea cu spatele gol, s-a dat cu negru pe la ochi și s-a așezat în cercul magic din hol.

Apoi a început să invoce invitații. Care cum apărea, făcea Pâc! în aer, ca un scurtcircuit, și se repezea la barul din bucătărie. Numai un orc excitat s-a năpustit spre Dori ca un dement, dar s-a lovit cu pula de cercul magic și-a înjurat juma` de oră. În rest, creaturile fantastice erau vesele și în formă de zile mari. Vampirii se libidinoșeau pe lângă iele, gnomii trăgeau spiridușii de moțul scufiilor,  elfii fumaseră atâta iarbă că se credeau zâne, vârcolacii dansau cu niște dragonițe încinse, iar formația sirenelor, Pi Cur, se producea în cadă, folosind pe rând capul dușului. Într-un dormitor, orcul excitat închegase un threesome cu Baba Cloanța și Baba Iaga și se chinuia să treacă la nivelul următor, de orgie, dar nemernica de Muma Pădurii se dădea lovită, ca o fată mare.

Pe la două noaptea, toți erau atât de praf, încât niciunul n-a văzut când Nifârtache a venit neinvocat, a răpit-o pe Dori și-a dus-o în împărăția lui de sub pământ. Dori, cel puțin, era atât de mangă, încât n-a zis nici pâs, a atârnat cumințică pe umărul drăcușorului și s-a jucat puțin cu codița, nici măcar un minut, până când a luat-o somnul și-a lăsat dâră de bale restul drumului.

Acasă la Nifârtache era mișto, după standardele roacherilor care se taie regulat cu lama și nici nu se gândesc să se albească vreodată-n cur. Tavan fals din lilieci, farfurii cu pentagrame, tablouri cu natură moartă în chinuri, frumos, elegant, cât de cât. Pe Dori a trântit-o cu capul de podea și-a tras-o în furcă tot restul nopții, n-a făcut decât o pauză de țigară.

Cum-necum, Dori nu s-a plâns prea tare, a rămas inconștientă de câteva ori, dar și-a revenit după niște palme bine plasate nițel mai jos de pomeți. Când a-nceput Nifârtache să sforăie, Dori a luat-o pâș-pâș spre ușă, s-a ținut după urma de bale de-o lăsase la venire, și, cu chiu cu vai, s-a întors acasă. Acolo, altă belea. Creaturile fantastice făcuseră haos mare prin apartament, scriseseră măscări pe tapet, zgâriaseră mobila și înfundaseră veceul cu un gnom întreg. Sirenele se-mpuțiseră în cadă, elfii se pensau de zor și orcul fugea de Muma Pădurii, care-și făcuse o țâță lasou și chirăia isteric. Într-un colț, însă, ielele încinseseră o horă și cântau ceva despre Marea Desfrânare.

Auzindu-le, Dori uită pe dată că trebuie să schimbe tapetul. Își scutură o aripă de liliac din păr și se bucură tare, pentru că-și îndeplinise cel mai fierbinte vis.

Morala?

Nu contează dacă te ia dracul la un moment dat, important e să te simți bine și să-ți faci damblaua.

 

 

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Hercule spune:

  Eu mă imaginez strecurându-mă gol într-o puşcărie de femei (mituind gardienii, etc.). „Şi ce-a urmat a fost poveste” (vorba lui Mihai Beniuc, „Ana Kelemen”). 😉

  Totuşi, e cam scary să ştii că n-ar funcţiona niciun safe word. Nu?!

  1. rockozaur spune:

   la pușcăria de femei nu-i ca-n Orange is the New Black, bre 😀 dacă te prinde o degetoaică, vai și-amar de matale…

   1. Hercule spune:

    Pai cu una sau cu doua odata m-as incumeta, dar mi-e ca devin jucaria camerei/lor sau a sectiei. 😉

 2. rockozaur spune:

  atunci uită-te doar la pornache și nu mai încălca legea, că te umflă ăștia și te dau la nesătule 😀

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s