Chestii care mă calcă pe nervi. (1)

Oamenii ăia care, după ce le dai în privat un link în ideea că l-ar putea găsi util/ funny/ grețos/ excitant/ uatever, încep să se justifice. Nu pot să mă uit acum că am roșu în gât și mă doare capul și bunicul tocmai a căzut în cur și n-am bani de întreținere și nu mai aveau banane la megaimaj, o să mă uit după ce-mi mai fac ordine prin viață, eventual după ce mai cresc copiii. Dude, nu-mi pasă. Cel mai probabil nici măcar eu nu m-am uitat la ce ți-am trimis ție, dar mi s-a părut că te-ar putea ajuta în vreun fel. Știi aia cu feedback-ul, când îl primești zici mersi și atât, nu explici ce urmează să faci cu feedback-ul. Așa e și în cazul ăsta, mai puțin mersi-ul. Dă-l naibii. Sau ca atunci când primești un cadou. Probabil că n-o să spui vai, un storcător de fructe, să știi că n-o să-l folosesc niciodată, mi-e prea lene. Deși mai sunt și oameni din ăștia, care nu mai primesc după aia vreun cadou de la mine.

Unde mai pui că mă și faci să mă simt vinovată că te deranjez, când îți trimit un articol smart sau un gif porno, și-mi zici că nu ai timp, tocmai coși chiloții lui Superman.  Uită-te când ai chef sau nu te uita deloc, că pe sistemul tău ar trebui ca tot poporu’ de pe feisbuc să anunțe prin comentarii când are de gând să dea click, dacă are de gând și de ce nu are de gând dacă nu are de gând.

Eu nu prea dau click, recunosc, dar măcar nu explic detaliat de ce.  Basically, sunt nesimțită.

 

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Lovely!
  Da, asta înseamnă că și eu fac parte din clanul „nesimtitelor”! Deși, în acest caz e un fel de calitate, soră cu integritatea, dacă mă întrebi pe mine.
  Na, că am zis-o!

  1. rockozaur spune:

   ai zis-o bine, soro!

 2. Gigel Anonimu' spune:

  https://www.google.ro/
  Ia d-aci! Poti sa-mi multumesti mai tarziu.
  :))))

  1. rockozaur spune:

   sigur, sigur, numa’ să-mi aduci tu aminte 😀

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s