Care-s cei mai de gașcă scriitori

Am făcut un quiz acum ceva vreme, cu vreo zece întrebări pline de schepsis, care te-ajută să afli o informație inutilă, și anume cu ce scriitor ai fi putut fi prieten într-o altă viață. Dacă ești deja prieten cu un scriitor celebru, atunci ura și la gară, nu ai de ce să te bagi în seamă. Bine că ești tu prieten cu un scriitor faimos. Și mort, eventual.

Ce-am aflat, după ce s-au testat 131 de omi, e foarte interesant. Încă n-am băut toată cafeaua, d-aia mi se pare interesant. Și trebuie să mă apuc să fac ceva constructiv, așa că orice nu are legătură cu acel ceva constructiv, e interesant by default. Întâi vă spun ce-am aflat despre voi, după aia vedem care-s cei mai de gașcă scriitori și care-s ăia nesociabili.

Despre voi am aflat că, la o petrecere, cei mai mulți o să vă uitați la o duduie în rochie galbenă sau, dacă nu e picior de duduie în rochie galbenă, o să vă uitați pe fereastră. Doar 11% dintre voi veți privi barul. E urât să minți la quiz-uri, apropo. Ca niște oameni buni ce sunteți, la întâlnirea cu un portofel pe stradă, 33% o să-l culegeți de pe jos și-o să alergați după autobuzul în care s-a urcat zăbăucul de l-a pierdut. Bun așa. Jucați niște jogging cu ocazia asta. Să vedem ce-am mai aflaaaaat…aha. Doar 15% ați recunoscut că vă masturbați în cadă, 34% vă considerați niște dansatori excelenți, 2% mâncați jeleuri, și mai mult de jumătate aveți un fetiș pentru cuvântul POVESTE. 8% dintre omii de-au făcut testul vor ucide la un moment dat un telefon, dacă nu au făcut-o deja.

Cu ce scriitor ai putea fi prietenSă trecem la scriitorii faimoși. Cel mai nesociabil pare a fi John Fante. N-are decât un prieten.

 

 

cu ce scriitor ai putea fi prietenPână și marchizul de Sade are o gașcă de zece amici, la egalitate cu F. Scott Fitzgerald.

 

 

 

 

cu ce scriitor ai putea fi bun prieten

Charles Bukowski nu e nici prea prea, nici foarte foarte. La numărătoare au ieșit unșpe bețivi cu care s-ar putea înțelege la o adică, o berică, din astea. Dar pe el îl doare-n cur, anyway.

 

 

 

cu ce scriitpr ai putea fi prietenSurprinzător, George R.R. Martin este un tip destul de popular. Totuși, celor 25 de prietenași de-ai lui le recomand să fie cu ochii în PATRU!!! Păziți-vă spatele, dudes, habar n-aveți cu cine v-ați înhăitat.

 

 

cu ce scriitor ai putea fi prietenHaruki Murakami e un adevărat șmecher de cartier. Trucul lui constă în a-și pierde pisicile, mereu. Apoi așteaptă să i le găsească cineva și să i le aducă acasă. Face niște paste excelente, n-ai cum să nu te împrietenești cu el.

 

 

cu ce scriitor ai putea fi prieten

Cea mai populară e Elif Șafak. Înțeleg, femeile o plac pentru că e o simpatică și scrie mult despre mâncare, iar bărbații s-ar împrieteni cu ea pentru că e sexy și mămoasă. Și-i stă bine cu chistolu-n mână 😀

 

 

 

6 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. xiron xin spune:

  Mno – fă-mi cunoștință cu cel ascuns, cu scrielnicu care are niciun preten și-ți dau un bol de capere coapte ș-o sondă de Beefeaters cu Black Rum.

 2. rockozaur spune:

  niu, că-l strici. și nici nu-mi plac caperele ‘celea…

 3. Gigel Anonimu' spune:

  O stii pe aia cu
  „Guns don’t kill people. GRRM kills people” :))

  1. rockozaur spune:

   păi din cauza asta mi se pare sexi GRRM 😀

 4. Gigel Anonimu' spune:

  Daca-ti place cum scrie (si omoara caractere mai ceva ca tasta backspace) ai putea sa incerci ceva de Joe Abercrombie – seria First Law e foarte faina. 🙂

 5. rockozaur spune:

  hmm, maybe I will…
  imediat ce termin de citit turnul de cărți din spatele meu 😀
  tx for the rec

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s