Iată cum nu scriu

Mă pun pe scaun, bag un picior sub mine, pe celălalt îl strâng la piept. Acum e bine, că port izmene lungi, dar vara se degajă o aromă înnebunitoare din ceșcuțele genunchilor, tâmpesc repede. Mi se întâmplă treaba asta încă din adolescență, când mai mult mă adulmecam decât învățam pentru teze. Tot vara, din cauza rochițelor, îmi descopeream repede centrul feminității, mult mai atractiv decât niște cuvinte. Concluzionam scurt. Nu se poate să scriu așa, mai întâi trebuie să mă masturbez.

Masturbarea este complet independentă de sex, la urma urmelor mă iubesc atât de mult încât m-aș supăra foarte tare pe mine dacă m-aș neglija pentru vreo pulă. Iată-mă, carevasăzică, de un sfert de oră în fața paginii goale, fie vară, fie iarnă. Și iarna sunt conștientă de centrul feminității, că doar nu-s retardă. Îmi trebuie atmosferă, așa că aleg atentă un pornache, pregătesc ceva alcoolic la îndemână, scot din cutia cu surprize una sau două jucării vibratoare, pun o muzică dezmățată, cât mai thrash, șterg oglinda de pe birou, ca să nu mă las distrasă de vreo pată inestetică în timp ce-mi admir nurii, explic persoanelor interesate de mine că voi fi indisponibilă vreo oră, să mă lase în pace că am de scris, da?! și purced.

Niciodată nu-mi convine filmul ales din prima, așa că mai pierd încă juma’ de oră testând efectele altor filmulețe, uneori descopăr o starletă promițătoare și caut mai multe materiale cu dânsa, sug din bere, vin sau ce am pregătit, încerc vibratorul, nu mai are baterii, mă duc să caut prin casă, păi ziceai că scrii! și ce te bagi, ești tu scriitor și știi mai bine?! așa scriu eu! ficat ficat! Cu ocazia asta mai iau ceva alcool din frigider, schimb și muzica, pâlpâie un mesaj de la cine știe cine și răspund, că-s cuviincioasă, mă întind la vorbă, aprind o țigară, îmi vine să mă piș. După aia, spălându-mă pe mâini, văd că nu m-am pensat, încep să smulg niște fire țepoase, observ în oglindă un maldăr de rufe murdare. Le îndes în mașina de spălat, pun detergent, balsam și programez, mă spăl iar pe mâini că am atins șosete murdare, nu mă pot masturba cu mâinile spurcate cu șosete murdare. Revin în cameră, mai beau ceva și mă amuz, caut filme porno, mi se face poftă să scriu pe blog. Scriu pe blog, îmi amintesc de altceva ce am scris, recitesc, mă apuc să modific pe ici pe colo. Se deschide ușa și un cap mă anunță că se duce la somn, eu ce dracu’ tot fac?!

SCRIU, NU VEZI CĂ SCRIU?! Mă enervez. Nu am pic de liniște, cum să creez într-o astfel de atmosferă? Lasă-mă în pace, habar nu ai cât de greu e.

Mă lasă. Rămân singură, caut filmulețe. O gagică are un corset foarte mișto, îmi dau seama că și eu vreau corset. Încep să caut corsete pe site-urile cu corsete. Aleg câteva și le discut cu fashionistele din viața mea. Decidem de comun acord că mi-ar sta minunat cu corset, dacă aș avea țîțe. N-am. Mă enervez, beau ceva, fumez o țigară, mă piș iar. Se face unu noaptea și eu nu m-am masturbat! Pun la repezeală primul film care-mi cade sub ochi, mă masturbez vreun sfert de oră și închid pornhub-ul. Așez jucăriile la loc, mă uit la monitor. Cică să scriu. Din suflet. Nu pot, prea m-am relaxat acum, mi s-a zborșit sufletul.

Mă duc în dormitor, rulează un film de groază. Ai scris? N-am scris, e al dracului de greu să scrii, tu habar nu ai, te uiți la filme de groază și la tâmpiți care cad în cap. Măcar dacă te-ai uita  la un film de artă. Noroc cu mine că mai cresc nivelul de cultură în casa asta.

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s