Pandalii sexuale de-ale scriitorilor

Un fel de Știați Că? lumea se fute cum are chef.

swinburne pandalii sexuale
Algernon Swinburne

Algernon Swinburne, poet englez obscen, sado-maso la vers și morcoviu la păr, avea toana destul de comună a flagelării, dar și capriciul deosebit al sexualizării maimuțelor, dacă e să mă iau după Guy de Maupassant, care putea să fută șase gagici într-o oră și să-și scoale mătărînga la comandă.

Maupassant pandalii sexuale
Guy de Maupassant

 

 

 

 

 

 

Lewis Carrol pandalii sexuale
Lewis Carroll and Alice Liddel

Lewis Carroll suferea de pîrțagul fetițelor nespurcate de  pubertate. A avut o mulțime de mici prietene care dormeau pe la el cu săptămînile și acordul mamelor. De regulă prefera puștoaice pînă-n 14 ani, pe care le considera pupabile fără permisiune, pentru cele mai măricele simțindu-se obligat să ceară voie genitorilor.

 

 

 

Dostoievski, Fitzgerald, Joyce, Lawrence
Dostoievski, Fitzgerald, Joyce și Lawrence

Dostoievski se futea rough, avea foot-fetish și o dambla pentru fetițe. Tălpicii îi plăceau și lui Scott Fuckin’ Fitzgerald, care și-a comparat pula cu a lui Hemingway (Hem l-a liniștit și i-a zis că o are de dimensiuni medii, dar Fitz a rămas stresat), James Joyce punea botul la skid-mark-urile de pe chiloții Norei, iar D. H. Lawrence și-ar fi futut mama cu plăcere, dacă n-o fi făcut-o cumva.

 

 

gide rilke pandalii sexuale
Andre Gide și Rainer Maria Rilke

Lui Andre Gide i se scula în copilărie cînd auzea scrîșnetul jucăriilor proaspăt distruse, iar lui Rainer Maria Rilke îi era frică de propria pulă, pentru că avea nu-ș ce probleme care-i făceau erecțiile dureroase.

 

 

 

mishima donatien de sade pandalii sexuale
Mishima și de Sade

Yukio Mishima era un masturbator feroce și zicea că Seppuku este un fel de Labă Supremă. Probabil că d-aia arăta de parcă n-a prins nici măcar o Leg Day la sală în toată viața lui.  Marchizul de Sade avea sperma foarte groasă, ceea ce făcea ca ejacularea să fie dureroasă. Aha! Asta explică multe, îmi șoptesc eu dumirită-n barbă, mi se pare normal, dacă pe mine mă doare, apăi să doară pe toată lumea!

Mai departe. Stendhal avea o tehnică mișto de futing, cică începea să pupe femela, s-o mîngîie, să-i zică de dulce, s-o ciupească de sfîrcuri pînă cînd o strîngea de gît și-o penetra. Ta-da-dam!

stendhal pandalii sexuale
Stendhal

Iar mie-mi place să mă uit la pornache și să vorbesc despre caca, na. Dacă vreți să vă băgați nasul și prin alte fandoseli carnale de-ale personalităților, vă recomand cartea The Intimate Sex Lives of Famous People

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s