Se aude Vrum-vrum.


Acum o săptămînă aș fi jucat tontoroiul aici răcnind că mai e puțin și apare Vrum-vrum. Știi că așa aș fi făcut. M-aș fi ridicat singură în slăvi și aș fi zis cîte ceva despre Poeteski și Eris Discordia. Fără legătură cu cartea, aș fi povestit cum m-am trezit într-o dimineață, singură în casă, cu un floc între dinții din față.

Astăzi mă gîndesc că trebuie s-o iau de la capăt. Credeam că mi-am legat aproape toate oarbele, surdele, șchioapele și proastele de paginile cărții și pot să zburd. Probabil chiar reușisem, dar nu mai contează. E irelevant.

Totuși, trebuie să-ți spun că pe la jumătatea lunii apare Vrum-vrum. O să-i fac și pagină de facebook, o să fie și lansare la Gaudeamus, o să fie și un fel de petrecere de majorat mai încolo, când o să împlinească cel puțin optișpe cititori. O să fie, pentru că e bine să fie lucrurile care trebuie să fie, decât să fie ce nu e nevoie să fie. Asta e mai tare decât să fie bine ca să nu fie rău.

Știi…cartea asta a pornit de la safe-place-ul în care mă refugiam imaginar când mi-era rău de jurul meu. A pornit de la restaurantul unde nu se întâmplă niciodată nimic rău, plasat într-un câmp de imposibilitate a nasolelilor. Poate încăpem toți acolo.

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Peredhil spune:

    As bea o bere in restaurantul cela.Poate si trei.Insa imi vin in minte vreo doua chestii.Consilieru’ incornorat de pe umarul stang sustine ca e mai curand camp de improbabilitate.Si neuronul,cand se plictiseste sa umble handra din scoarta in scoarta,zice ca n-ar fi suficient personal sa functioneze 24/7.
    Poate ca totusi frecventam restaurante diferite.

    1. 🙂 păi cam da. fiecare cu safe place-ul lui. important e să existe, chiar dacă doar în imaginație, altfel ne dă frica la gioale și cădem grămadă.

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s