Bagheta magică Hitachi te face bine

Îmi place să aflu detalii despre starurile porno ca să le strecor ulterior în conversații. În loc să spun vai ce frig e, spun că pe cînd lucra la bancă, Vicky Chase l-a întîlnit pe Ryan Gossling. Mi se pare mai constructiv.

Ei, și citeam un Q&A cu douăj de starlete și am observat că mai mult de jumătate din clitorisuri se împacă cel mai bine cu Hitachi. Al lui Tori Lane, al lui Alexis Texas, Lexi Belle și al altor gagici cu nume de scenă din maxim două silabe. Apropo, numele meu de starletă este Karen KungFu Grip, mi-am făcut un test prin facultate. După ce-am văzut cine e Hitachi ăsta, mi-am dat seama că și Samantha din Sex&City îl prețuia de zor.

hitachi bagheta magica

Hitachi, la origine aparat decent de masaj, a început să fie o drăcie japoneză care se bagă în priză și îți stimulează cliorisul de cînd Betty Dodson, o profă de sex care în anii 60 destupa minți învățînd femeile să se masturbeze, a început să folosească drăcia japoneză la lecții. Apropo, Betty are 86 de ani și spune că se ține așa de bine pentru că se masturbează, fumează iarbă și mănâncă usturoi. Un pont foarte interesant pe care îl dădea Betty studentelor la sex, era s-o acopere pe fifi cu un prosopel, pentru prelungirea plăcerii. Chestia asta chiar se numește Metoda Betty Dobson. Ca să vezi.

Citește mai multe despre cum a devenit aparatul de masaj Hitachi cea mai populară jucărie sexuală.

Avantajul lui Hitachi este că are o căpățînă cît o gulie și te vibrează pe o suprafață mai mare. Presupun, (deocamdată presupun pentru cã încă nu am folosit Hitachi, dar  am niște dureri teribile de ceafă) că se simte ca și cum te-ar linge ca pe o înghețată un tip cu o limbă mare, vibrîndă și uscată. Cică 93% dintr-un grup de 500 de gagici anorgasmice au reușit să urle Oh God Oh God Oh My Fuckin’ God după ce l-au folosit pe Hitachi.

Singura problemă mi se pare că e priza. Nu știu alții cum sunt, dar eu am niște prize tare dubioase prin casă și nu mi-ar plăcea s-o pîrlesc pe fifi. Pe de altă parte, cu bateriile nu mă înțeleg deloc, de un an mă tot chinui să cumpăr două pentru vibratorul meu auriu.

Pînă la urmă, dacă atîtea starlete zic că Hitachi e șmecher, presupun că ar merita încercat. Chiar dacă nu arată tocmai bărbătesc, dacă ai chef de ceva nou poți să-i tragi pe cap diverse capișoane.Unde mai pui că te face și la spate, și la gît și pe unde te mai doare. Ce mai, te face bine.

Pe sexshop.ro găsiți baghete magice Hitachi, doar că le cheamă Doxy. Doxy e o baghetă dintr-o generație nouă, mai puternică, îmbunătățită cu setare de pulsație care-o face să mîrîie pe Slayer sau pe Adele, cum vrei tu. Comanzi aici și te masezi pe unde vrei 😀

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s