când se face Urâtul

Prea e liniște. Liniște din aia sufocantă, cu textură de vată. Și timpul trece unul pe față, unul pe dos. Acul ceasornicului nu o străpunge, o pictează, îi lasă liniștii pe laturi o dâră zigzagată.  E trecut de ora trei, înseamnă că se apropie patru. Ora patru e ora când mi se face Urâtul.

Cea mai sleită senzație dintre toate. Norocul meu e că nu durează prea mult, dar fie și pentru o secundă, tot e scârboasă. Te ia din interior și te trimite în anterior. Ca și cum n-ai mai fi fost niciodată. Ca atunci când îți vezi străbunicul gol trasând dement cu degetul hărți de pirat în zoaiele chiloților. Ca atunci când observi o gaură în cămașa de noapte a bunicii și că, după ce-și face rugăciunea în fața unei icoane cu un Isus semi-nud, doarme în pizda goală, lângă tine în pat. Ca atunci când ai multe haine pe tine și pe sub ele, tocmai ca să le sublinieze zădărnicia, pielea ți se învelește-n transpirație rece-uleioasă. Ca atunci când ai o criză de fiori care te scutură până ți se dezintegrează veșmintele și știi foarte bine că nu există nici o haină, oricât de mulată, care să te acopere perfect orice-ar fi. Ca atunci când te uiți la un pornache, te masturbezi în cel mai eficient stil, exersat și îmbunătățit de-a lungul timpului, dar în loc să ai unul din acele orgasme hrănitoare precum ciorba de perișoare, genitalul îți pulsează anemic, eliberând tensiunea cu un fâsâit. Rămâi dezumflat adulmecându-ți mâna, cu fesele lipite de vinilinul rece al scaunului. Pe ecranul monitorului Annette Schwarz trage pe nas o liniuță de spermă, partenerul o ciupește de un sfârc, îți dezlipești curul de pe scaun, te duci la baie, în timp ce te speli pe mâini te privești în oglindă și ți se pare că nu e nimic mai vulgar decât tristețea ta, nimic mai obscen decât despicătura în care te pompează singuria.

Urâtul

Ăsta e Urâtul. Iar ora patru e ora când mi se oferă din propria lui voință să-l gust. Uneori pungesc buzele, nu-l las să mă spurce. Alteori îmi umple gura cu forța și, după ce vomit, sunt atât de obosită de tot ce știu încât vreau doar să uit. Am gust metalic între dinți, mi-i sug și mă înfurii. Jur răzbunare. Gata, de-acum o să-mi închid ora patru cu cântece și glume, cu alcool și planuri de viitor, cu cărți și alintări, cu pisici și piersici zemoase. Să-ncerce numai Urâtul să mă mai pătrundă, voi șterge cu el oglinda și-l voi încolăci pe vasul de toaletă, să-mi țină cald la pulpe.

Totuși, e ciudat cum vine Urâtul mereu la ora patru din zi. Mă-ntreb ce punte dintre lumi șade crăcită pe umerii lui 4? În ce găoază existențială mă inflamez dureros doar atunci, ca și cum, în revoluția mea continuă, aș atinge perimortemul?

Patru e răscrucea.

Niciodată să nu ezit prea mult într-o răscruce. Ca să nu mor.

11 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. ʌcli spune:

  cat te tine uratul asta in priza ?

   1. ʌcli spune:

    nu e atat de rau/urat cum pare

    1. depinde de mine, dacă-l dau cu blush sau nu. nu-ș, fiecare are urîtul lui.

 2. De aia au chinezii superstitii cu cifra 4.

  1. cre că d-asta am şi io ochii mici.

  1. nu-n mod deosebit, dar îl pap!
   aici să fie problema?

   1. Asa ai facut ochii mici! In rest, nu ma pronunt,

 3. Peredhil spune:

  Domne’ ,trebuia sa fie un Urat care sa vina sa arunce o mana de nisip in aluatul placintei cotidiene…Barbatii se presupune ca au o Urata care sa le picteze cu gainat cifrele de pe ceasul zilei de marti?
  Oare e cinstit sa deleg catre terti bocancii in coccis pe care ii merit in baza acuzatiei de sictir cronicizat?

  a,si interesanta taguiala.aduce ceva trafic de deochiati?Am aflat si eu cu ocazia asta cine-i mademoiselle Schwarz(nu ca as fi pierdut ceva in santul inculturii mele,prea barbie,prea ca la romplast).

  1. traficul de deochiați e de demult, hăt, de demult…
   dar nu e un Urît, bre. E Urîtul! toată lumea-l știe…

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s