treburi, chestii, socoteli

bă, da-v-ar cine-o vrea sănătate, să vă zic. îs la dietă, am un hater, o babă mi-a făcut un burn excelent azi, Johnny Depp se-nsoară și zilele astea închei primul raport hormonal, altfel spus, prima lună din jurnalul cu toane.

pe rînd. dieta, da, mi s-a părut că-s grasă. asta luni, m-am reflectat în oglinda aia de la metrou care e de fapt un geam de ușă, m-am gândit că am pulpele din față grase și m-am autodenumit Mama Pulpă. apoi am încetat să mănînc pentru că nu eram pregătită cu nici un fel de regim, am zis că totuși, o pară, un măr, o banană, să nu pic pe stradă, și acum mi se pare că-s ok, e miercuri, beau bere deci clar sunt ok. a fost un atac de gherilă hormonal, dar am lansat ofensiva și confuzez inamicul chiar punîndu-mă la dietă.

fiind la dietă, am tendința să miros, să adulmec mîncarea altora. deschid fără jenă cutiuțe și borcănele și pungulițe, aspir puternic, îmi umplu plămînii cu aromă de măsline și salam, cartofiori și croissant, îmi complimentez colegele cu „ce bine miroși a biscuiți!” și descos oamenii ca o sereistă despre gust, textură și număr de calorii. nu o să mă prinzi cu degetele în borcanul cu sarmale sub nici o formă atîta vreme cît nu am coborît steagul cu Dietă. sunt parolistă. și-mi place să sufăr. să-mi fie foame. să mă culc de la nouă de foame ce mi-e.

ziceam că am și un hater. dar nu e hater mișto, nu mă incită, comentează p-aici dar nu e din ăla smart. plus că intră din două-n două zile pe blog să vadă ce mai scriu. nu-ș cum pula mea, dar am cel mai lame hater ever. poate pentru că sunt adorabilă…

next, cu baba, ori lesbi ori cutră în tinerețe. la uzină, mă flambează cu complimente că-s ca ziua de azi (era soare în momentul cu pricina) și cînd să plece îmi zice să am grijă la dințișori, să mă dau cu soluție din aia de albit. băi nene. sunt mîndră de mine. a fost un burn. că nu mă așteptam. n-am sărit la gîtul ei, că-s tolerantă, am mai zis. dinții nu-s tocmai galbeni. ba chiar sunt aproape albi. cam rari, ăsta e defectul evident, 26 la număr, e puțin ,recunosc. și îi zic, zîmbind constant cu cei 26, babei, să știți că la cum beau eu cafea, n-ar avea efect soluția aia. și am rîs cristalin. hahaha. haha. ha.  oricum, pariu pe toate cărțile mele că baba moare înaintea mea, ba chiar și căcată pe dînsa. deci, cum ziceam?! hahaha! haha! ha!

cu Johnny? e scurt, se însoară. nu știu cu cine.

raportul hormonal e jurnal de la prima zi de menstruație din anul ăsta. am zis să fac așa, un calendar, să-l împart cunoscuților ca să știe cînd să mă invite afară, cînd să îmi ceară părerea despre chestii, cînd au șanse să scape ne-afurisiți, cînd trebuie să-mi spună că sunt slabă, cînd trebuie să îmi admire rochița, cînd refuz să comunic, d-astea.

așa ar trebui să faceți toate, doamnelor. că ăla universal de-l găsiți în Elle și Belle și Cutrelle nu se potrivește tuturor. putorilor.

 

8 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. iczs spune:

  Era sa cred ca sunt eu haterul dar când ai zis din 2 in 2 zile m-am linistit, eu intru zilnic :))))

  1. ştiu tot, icsuletz 😀

 2. boemul spune:

  hmmm… eu intru pe aici cam la două zile, dar resping categoric eticheta de hater. cine mă face heităr, Mama Pulpă să ajungă! :))

  1. aka mama Copana. nu eşti matale the lame hater, că dacă ai vrea, ai fi super hater 🙂

 3. xiron xin spune:

  mno – io dân 4’n 4 (feelin’zen … still feelini’zen … wait !) – Ach! – ce ratare!!! – nush de ce’s trist que nu’s io, da parcă din două’n două exudă diferenţe 4×4 faţă d’al meu qvadricotidianismsuntgulian – nah c-am ajuns s-am pică pă hater şi mă roz-bun linquistick – ceva nu-i în regulă cu ginu’ meu şi ginei i-a venit regula … sunt răcit de văz stele-albastre … totuşi este trist în lume 😦

  1. magdaleno, să nu plîngi, că dacă eşti cu gîlcile defecte faci muci p-aici şi alunecă lumea. nu mai intră nimeni.

 4. iesi acasa spune:

  ce lache esti ! :)))
  pai cum sa fiu bre hater pa cineva care scrie prost ?! sunt hater pa lavinia braniste sa zicem, care are fraza si ma complexeaza paragraf de paragraf…da pe tine : pula, coae, pizda, floci pentru cei cativa labari semidocti de p-aci care-ti sufla-n ciufu pizdei si spera c-o sa le dai bijboanca candva. Mergi la un cenaclu din-ala literar si sa vezi tu acolo hatereala medievala nu soft-porn ce ti-am dat io aici din poignee.
  Am comentat naspa pentru ca am citit ceva naspa si pentru ca ma fut maxim giolgaii ca tine care se cred scriitori doar pentru ca scriu pe un blog basit la modul ” dezinvolt „. Daca unu care te critica e automat hater in sistemu tau atunci te-am pupat!

  1. :)) așa bre, pasional, nu flasc, dudule, că strici fengșuiul.

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s