Let’s talk about sex, beibi

Înainte să citesc Pe plaja Chesil, a lui McEwan, mi-am petrecut vreo oră pe pornhub, căutînd filme cu bondage și squirt. Am văzut unul foarte mișto, duduia crăcită, imobilizată la perete, cu bila-n gură și cu sînii legați în shinju, avea o bluzică verde pe ea și nenea i-o tăia cu forfecuța. După ce i-a tăiat toată bluzica, nenea i-a apucat o șuviță de păr și-a zis că i-o taie și pe aia. Văleu, ce s-a panicat duduia, să rupă sforile și mai multe nu. Dar nenea era doar simpatic, s-a amuzat, și-a luat biciul franjurat și a trecut la treabă. Nu intru în amănunte că nu e momentul, ideea este că sesiunea respectivă de bondage a avut loc cu consimțămîntul unor persoane adulte și a implicat vreo patru orgasme la duduie, jumătate cu squirt, iar nenea și-a ținut-o în pantaloni, lucrînd doar cu mînuța, niște dildo-uri imense și o bormașină. După aia au discutat despre ce s-a întîmplat, duduia a zis ce i-a plăcut ei cel mai mult, nenea îi punea întrebări, în fine.

Apoi am citit Pe plaja Chesil. Dacă nu vedeam pornachele înainte cred că mi se retrăgeau sfîrcurile în culise. chesilÎn cartea asta este vorba despre cum doi tineri însurăței se chinuie să nu fie ei înșiși. Despre cum își pun piedică unul altuia ca-n filmele cu proști. Fătuca are impresia că pe ea nu o interesează sexul și că nu e făcută pentru așa ceva și nu suportă ideea de a vedea măcar pula lu’ bărba-su. Nu vorbește despre sex și nu se gîndește la sex, nu se masturbează, ea e violoncelistă și atît îi trebuie. Și pentru că decența perioadei respective nu le dădea voie la sex premarital, (că dacă destupi fata și pleci, n-o mai ia nimeni, maică, e compromisă, tre s-o arunci la gunoi) fraiericii ăștia își pun pirostriile și se duc la un hotel ca să…consume căsnicia. El e un tip ok, face laba, abia așteaptă futaiul, dar e băbălău de dă în gropi că nu pune piciorul în prag și o lasă pe Florence să joace rolul căprioarei inocente care crede în berze maternale și duhuri sfinte care impregnează virgine. Cînd se urcă în sfîrșit pe Florence, aia face și ea în sfîrșit singurul lucru normal și îi pune mîna pe coaie. Nenea își dă drumul pe Florence, aia se sperie de spermă ca de hoardele de draci, se șterge isterică și fuge. Îl lasă pe amărîtul ăla, care și-așa era rușinat peste măsură, și fuge pe plajă. El se duce după ea, se ceartă, tuta de Florence crede că el e bolnav de ceva, altfel nu-și explică ejacularea precoce, el se prinde că tuta e frigidă dar nu îi dă prin minte să facă altceva decît să o lase să abereze, bla bla, se despart și pizda mă-sii. Citesc ulterior pe goodreads părerea uneia, aia și mai îngrămădită, că cică e povestea a doi oameni cu disfuncții sexuale stînjenitoare.

Duamne, în ce lume trăiesc?! Unde e disfuncția sexuală în ejacularea precoce a unui virgin care are prietenă de un an de zile și nu se masturbează deloc șapte zile înainte s-o vadă p-aia în pizda goală? Unde e disfuncția sexuală în teama de falusul dubios cu viață proprie care pulsează ca lovit de streche, la o tipă tocilară pe care mă-sa nu a îmbrățișat-o niciodată? Nu au nici o legătură cu sexul disfuncțiile lor, doar cu comunicarea și cu folosirea excesivă a ucigătorului de pasiune, comunistul ăla de TE IUBESC.

Mă apucă toți dracii cînd mai dau peste oameni care se oripilează la auzul cuvîntului pulă, sau care nu se uită la filme porno pentru că au o relație, sau care nu se masturbează pentru că fac sex regulat, sau care nu fac sex oral pentru că pupă copiii cu aceeași gură, de parcă nu ar fi ieșit dintr-o pizdă copchiii ăia, sau care au impresia că sexul brutal degradează cumva femeia, nu, nu poți s-o pălmuiești chiar dacă ți-o cere ea pentru că tu o iubești, da, sigur. O iubești și d-aia nu-i faci ce vrea ea. Toate principiile astea, toată decența, toate comme il faut-urile, convingerea că ăia care vorbesc despre sex sunt pur și simplu vulgari iar alea care spun ce vor să li se facă sau ce au făcut și a fost mișto sunt tîrfe fără minte… pff… Lasă, e mai bine să trăim într-o lume cuviincioasă de frigide și ejaculatori precoce, decît într-o lume nerușinată în care oamenii fac sex CUM le place, CÎND le place și PENTRU CĂ le place, nu pentru că ‘se iubesc’, ‘așa trebuie’, ‘vor un copil’.

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. pupă poala popii popa pupă poala mea 😀

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s