cîteodată, sunt niște chestii care te strică

Fiecare și-a luat mortul la spinare și-a plecat la casa lui. Numai unul a rămas gânditor, fumând lângă răposatul atribuit lui cu proces verbal de dare-primire. La răstimpuri, când țuguia buzele ca să împingă fumul departe de părul proaspăt cărăruit pe-o parte și gelat, izbea câte-un picior în sacul de unică folosință, îngrămădit și plin de cocoloașe, după cum venea un călcâi, o mână sau o bucă de-a mortului. Sau o țâță, că doar decedata Ana avea ditai bidoanele cu sfârcuri ca niște ventuze pe care să-ți agăți balonzaidul și mânerul curbat al umbrelei. Și uite că țâțoasă cum era, tot a omorât-o.

Așa nu mai începe nimic, mă gândeam să fac o frumoasă poveste de dragoste. Făceam gândind o frumoasă poveste de dragoste. Numai că poveștile de dragoste nu se gândesc, nici nu se făptuiesc, probabil se iubesc în timp real, în realitatea temporală, în timpuirea realică, în…

Sau poate e un final de poveste neîncepută, ca într-o vrajă d-aia cu păr de iapă neprihănită și os de mâță călcată de bemveu pe lună plină. Se ia o poveste neîncepută și se gâtuie, se taie fin julien jugulara, dar fin de tot, nici nu simt. Eu, povestea, tot un drac. Mă simt tăiată fin.  Cineva de la salvare vă rog, turnați apă moartă pe mine, să se lege pielea și după aia niște bere, să mi se lege două vorbe-n gură, să le spun, să se termine povestea.

Că dacă se termină iau puncte în plus sau ce? Nu. O să fie același căcat.

M-au ajutat cu altă victimă. Și numele victimei era…Blaine. Ăsta e nume de mentalist, în plm. Adelina avea rochie roz, eu veneam de la plajă, ultimele ore înaintea plecării. eu pot demonstra orice, chiar dacă tu bagi acum ochișorii ăia, eu o să-mi cam bag pula pe curbura privirii tale. adicătelea cu alte cuvinte dacă-ți bagi pula mi-o bag și io și io-s duduie deci la mine se cheamă că-mi bag pizda.

oricum o să fii de căccat. o să vorbești conform scenariului de bad boy, nu ai coaie să fii bad boy de capul tău. o să fii o chiele de pulă și atîta tot. poate voiam să fii altceva dar nu am chef să fac pe mantia sclipicioasă pentru masculi înceți.

oricum nu fac nimic, pe nimic, pentru nimic.

nimic.

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s