Pinguini și ponguini

Rockozaur nu adoarme ușor. Lumea de sub plapuma ei înjură pasional, iubește accidental, se îmbată regulat, râde în hohote și sângerează ca o femeie cu rană de bărbat. În fiecare noapte, Rockozaur spune lumii câte o poveste despre ce știe ea să facă cel mai bine. Adică să strige în gura mare că e nebună. Doar așa se potolește lumea, iar Rockozaur poate să adoarmă și să sforăie liniștită.
„Nu mă vezi?! Că sunt?! Nebună?!” conține povestiri cu dragoste retrasă la timp, pinguini pe creier și concentrație mare de alcool. Una dintre povești este și cea cu titlul „Pinguini și ponguini”. Dă-o jos pe nebună și citește-o cu bere!

nu mă vezi că sunt nebună, descarcă ebook

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Șoseta spune:

    gulie,ponguinul nu este altceva decât un pinguin de centru.sau un punct central din pinguinul de centru.sau un centru din pinguinul de centru și nu oricum, ci foarte bine conturat și acomodat să rămână în echilibrul ăla al lui între stânga și dreapta.

  2. mdeci…poți avea pinguini la fel de bine ca ponguini, pinguinii pot avea ponguini și chiar ponguinii pot avea ponguini! that feels good in my hipopotalamus.

    1. da,da musai să nu flecăre din picioare că e bai.

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s