sunt aici pentru băutură

Sunt aici doar pentru băutură.
Nu-mi afectează negativ viața, nu-mi bat bărbatul, prefer să-l ameninț cu futai sonor, nu-mi bat copiii că nu-i am și nici nu-i intenționez, nu-mi bat joc de serviciu, acolo beau cola zero și-mi fac treaba, nu mă duc beată în vizite, prefer să beau ce mi se oferă, nu fac urât la băutură, fac prea frumos și clipesc umed devin accesoriu necesar toată lumea vrea să mă ia acasă sunt nostimă și vorbesc mult uneori în rime, nu mă bat cu fetele chiar dacă-mi vor masculul propun 3some, propun 3some trează fiind pentru că suntem oameni de sexe diferite și e plăcut să te joci cu genitalele apoi zic stop mă duc să mă piș și o luăm de la capăt sau de unde am rămas, nu contează doar s-o luăm de la capăt să păcălim timpul și-a luat-o în cap merge mai repede decât în adolescență nu poți să ai încredere doar în polițiști mai ales în ei. Singura vină pe care o arunc în cârca alcoolului e că nu mă lasă să fiu deprimată, dacă sunt și-l beau nu mai sunt instant, sunt acolo unde trebuia să fiu dacă aveam fluturași cu pectorali dezvoltați, n-am, sunt anemici blurați indiferenți. Beau ca să mă simt. Altfel sunt o nesimțită. Nicicum. Probabil am o amorțeală din naștere, mă furnică și trebuie să mă ciupesc tare ca să simt dar mă învinețesc repede am piele mișto nu-mi place s-o colorez decât sub soare sau palmele altora așa că-mi iau de la megaimaj ce-mi trebuie, plătesc cu cardul, poate câștig premiul Visa sau Mastercard că am multe carduri, pun sticla sub birou alta pe birou și beau alternativ pentru decență am în frigider orez l-am fiert cu chilli bag în gură câte o lingură când mă duc să-mi umplu paharul. Nu plâng la beție râd de mine de alții de viață nu contează trebuie să am în mine un procentaj serios cu care să-mi astâmpăr neuronii și morala, e urât ce faci ce e aia urât urâtul e în ochiul privitorului cine pula mea te pune să te uiți.
Sunt happy, beau și orice aș bea are gust bun, mă îmbăt și ajung acolo unde am voie să fiu fericită să dansez să strig că sunt fericită, sunt tristă beau și orice aș bea are gust bun mă îmbăt și dansez am învins omul urât care luase chipul meu și supărarea altora, sunt indiferentă beau și orice aș bea are gust bun simt ceva în sfârșit mă săturasem să exist fără semne, șampanie marțea când nu se întâmplă nimic spectaculos celebrez, trăiesc și încă pot să spun asta, bere oricând, dimineața la nouă pe plajă pentru că mă bucur de mare, vin joia miercurea și duminica când nu mă așteaptă nimeni dar nu am nevoie de nimeni ca să ajung unde vreau. Gin când vreau să scriu vișinată când vreau să uit tequilla când fetele se strâmbă în jur vai ce gust vai ce oroare dă cu lămâie și sare eu nu dau cu nimic mă uit la ele senină e bună, vă face mai frumoase mai interesante mai tolerabile. Beau orice. și încă pot să alerg după tramvai să stau în cowgirl să trec peste aberațiile spuse intoxicată fiind, culminând cu aprecierea colegei ramox care-mi zice azi că cică ar vrea să arate și ea ca mine la vârsta mea. din asta nu înțeleg că aș fi old ci că mă țin bine, prea bine chiar. Revoltător de bine. și cum nu am băut limonade și ceaiuri până acum deduc că secretul tinereții stă în alcool. sunt un om simplu, cu deducții dezolant de simple. Convenabile.
Nu-ș cum fac orice aș face sunt un bețiv în sinea mea dar dracu’ să mă ia dacă nu mă face să cred că viața asta de căcat chiar merită suportată. Să bem zic, chiar dacă e joi și trebuie să scriu ceva habar nu am ce dar e ceva ce trebuia să fi scris deja așa că mă comport ca în facultate când lăsam totul pe ultima zi și în ultimele cinci ore realizam că nu am nici măcar o șansă să fac ceva deștept așa că…mă uitam la un film mângâind pisica lui Schrodinger pe blăniță.
Nu-s aici pentru chestii mărețe sau memorabile. Sunt efectiv pentru băutură. Cineva trebuie s-o facă și p-asta.

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. boemul spune:

  sunt revoltat de postarea asta.
  cum adică bei cola???

  1. colazero ca sa nu ma ingras! pai ma face sa ragai si asa imi revin dupa betzivaneala. o beau in scarba dar o fac pt sanatate!

  2. iczs spune:

   Când am văzut si eu era sa dau dezabonare :))

   1. bine că sunteți voi bețivi trv mă…

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s