Once, Twice, Three Times Tory Lane

tre să îmi cace mintea niște întrebări pentru un interviu, așa că până acum m-am uitat la pornache cu Tory Lane. așa de tare mi-a plăcut un filmuleț, încât mi-am făcut cont pe redtube ca să-l pot descărca. apoi am instalat un progrămel ca să tai bucăți din filmuleț, apoi le-am urcat pe photobucket, după aia am încercat să le pun acilea da’ să se și vadă primul cadru, nu să las doar link și uite că nu reușesc, după aia am cedat și m-am mai gândit la întrebările alea, am notat una despre masturbare, mi-am amintit de Tory, am căutat un interviu cu ea pe utub ca să mă inspir, m-a inspirat teribil mai ales când a început să zică fix ca mine că dacă ea ar fi fost mascul pfoaaailei, ar fi rulat la greu, I mean come on, have you seen her porn? dude… m-a și amuzat că era stoned și zice pe la final că ei nu-i place ficatul și ceapa pen’ că ta-su mânca multă varză. ei, și uite că m-am convins singură că mai bine las link-uri decât nimic, duduia e fenomenală și se apropie binișor de conceptul pizdei demente. mare atenție la ochii lu’ Tory. serios.
Once
Twice (L.E. fragmentul ăsta a violat niște termeni și condiții așa că mi l-au scos în șuturi, și io care mă chinuisem atât, niște măgari, parcă n-au mai văzut latex)
Three times a lady (L.E. ăsta e cu țâțe și nu l-au eliminat. nu-ș ce să mai cred) (L.L.E. au cenzurat tot, ce oameni crispați…orișicât, filmulețul e disponibil la cerere 😀 )

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s