dece?

mă mănâncă în cur să zic de moda asta care-o apărut de ceva vreme, de ceva mai multă vreme desigur, dar eu sunt întârziată și nu știu nici acum să folosesc feisbukul cum trebuie, e vorba despre moda selfie-urilor cu cartea-n brațe. nu la modul artistic, care să și arate ceva oarecum artistic, în funcție de nivelul de artristețe, nu doar că ai atins o carte și ți-ai pozat-o în brațe, apoi ai tăguit autorul și brusc apari la el în ogradă și autorul zice vai senkiu veri maci for laving mi mor den iuăr perăntz. zic de ăia care iau cartea în mânuța cu care nu prea pot să facă multe, telefonelul în aia cu care pot să se șteargă la cur, și se pozează rânjind. lângă vaza cu flori ofilite. sau lângă cana de cafea/capucino/ceai, niciodată halba de bere-n pula mea, toți lecturătorii ăștia sunt abstinenți și cacă fondante. ăia timizi pozează doar degețelele pe carte, și cum timizii sunt de fapt timide că masculii au măcar suficientă glagore-n cap cât să nu pună botu’, fie el în poziție duck sau zâmbet delicat, am ajuns să văz numai poze cu aceeași carte mânjită cu degete grăsulii sau osoase dar cu manichiura impecabilă, unghii roșii că e la modă (norocul meu că măcar așa-s și io la modă) și cu inelarul împestrițat ca o fustă de țigancă. da, mai e și moda aia în care-ți aplici floriceleinimioarepisiceisteluțe pe unghia inelarului, dar mă depășește chestia asta. probabil d-aia posed tulburări comportamentale. în fine, ziceam de bookselfie-uri. care pula mea e faza??! de ce fac astea poze cu cărți? de ce fac poze cu mâini pe cărți? înțeleg duckface-urile, da, vrei să vadă masculii cum ai arăta după ce simți gustul slobozului, înțeleg pozele cu mâțe, sunt adorabile, înțeleg pozele cu bețivi, ești bețiv, înțeleg multe, dar pozele cu aceeași copertă de carte acoperită parțial de falangele tale, de ce?

DE CE?????

6 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. iczs spune:

  Efect de turma 🙂
  Ca si pozele cu „cică m-a prins dormind” dar e selfie

 2. efect de turmă my ass. e pură stupizdenie.

 3. kaamsilph spune:

  teoria mea: stii imaginea aia stupida care circula pe fb/net si spune alb pe negru/verde pe roz/etc ca „intelligence/reading is sexy”? ei, de-aici a pornit totul. conform acestei maxime mustind de intelepciune, cititul e validat colectiv daca e sexy, nu se mai adreseaza doar „tocilarilor”, intra in sfera actiunilor sociale acceptate si, mai ales, e in trend. asa ca domnisoarele si domnisorii au facut un update necesar profilului si personalitatii trendy-therefore sexy-therefore smart-therefore sexy daca nu stiam asta deja.

  1. o știu pe imagine și probabil ai dreptate, acum îmi dau seama că întrebam retoric sau doar așteptam un răspuns de genul pentru că e proști bă!chestia asta se încadrează din punctul meu de vedere cam pe același etaj de stupizenie cu ăia care apasă apasă apasă butonelul de la vagonul de metrou deși nu e bingăne a verde. și cu ăia care se miră că nu le merje computeru deși e scos din priză. cartea se citește-n pula mea, nu se pozează decât dacă vrei să o prezinți într-un mod personal într-o recenzie aberație personală despre ce e într-însa. uatever 😀

 4. kaamsilph spune:

  n-au ei nevoie de recenzii, le e suficient un click si gata, pula lor stie carte. eh…

  1. asa o pula culta, sa tot clickai…

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s