inovați, acuplați, schematizați!

s-o spun p-a dreaptă, mie-mi place să mă uit la pornache cu gay, ori pentru că-mi plac bărbații prea mult ori pentru că urăsc femeile prea tare, deși mă uit uneori și la pornache cu lesbiene dar sunt cam boring, oricâte dildouri ar băga în ele și oricât tribbing ar presta, se mâțâie ah ah oh oh fuck me oh you have suuuuch a thick dildo, sorry, cock și-mi piere tot cheful . La masculi e distracția de pe lume, cum grohăie ei și se fac unul pe altul dirty boy deși se vede că există totuși un mare respect între ei, și unu zice fuck me! și celălalt îi zice yeah! și primul aprobă yeah! Grrroooh aaargh you wanna cum on my dick, yeaaaaaah…Mbun. și mă uitam adineauri la un bareback de o oră juma, deh, sufăr cumplit de ennui și singurele leacuri eficiente constau în alcool, somn și pornache. Ei, și masculii din film, trei hunks, aveau următoarea schemă la care jur că nu m-am gândit niciodată. Doi stăteau pe spate, lipiți la cur, și al treilea beneficia de două-ntr-o gaură. Foarte tare. Chestia asta ar merge și la un 3some clasic cu doi și una, doar că ăia doi tre să fie cam bisexuali sau gay buni la suflet, că nu știu pe niciunul coios care să vrea să-și pună curul pe curul altuia. Până găsesc eu doi gay milostivi, mi-am amintit că în copilărie, în loc să mă joc cu Lego, îmi imaginam încrengături  de oameni care se fut. Adică porneam de la un individ și alipeam diverselor excrescențe sau orificii alte orificii și excrescențe, mărind schema până ieșea arborele lumii. Chestia asta trebuie că a avut un efect invers asupra dorinței mele de socializare, pen’ că nu m-aș băga never într-o orgie, deși acolo chiar nu e necesar small talk-ul. Bine, recunosc, m-aș băga într-o orgie fără alte femele. Doar eu, heterosexuali și gay.

Și ca să închei într-o notă inocentă, toate chestiile de mai sus mi-au amintit de episodul ăla genial din Southpark cu human centipad, unde schema e impresionantă, și recunosc, nici la asta nu mă gândisem. Adică anus-gură-anus-gură-anus și all mighty Shit!  Efectiv am fost marcată de episodul cu pricina. Chiar dacă într-un fel mă simt prost că pe mine nu mă duce mintea la astfel de scheme, precum cea din pornachele cu gay sau din SouthPark, una peste alta…vedeți? cât de limitată sunt? Una peste alta înfiptă într-unul peste altul cu pula-n propriul cur, așa mai merge, apreciez maxim spiritul inovator în materie de scheme de acuplare. Respect!

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Deci toată treaba aia cu orgia mi-a adus aminte de-o discuție avută cu un mascul de l-am întâlnit aci și-mi zice el că n-a mai întâlnit decât o reprezentantă de nație de români pân-acuma. Nu mai știu ce-am întrebat io, iară domnul cică nu știe ce să-mi zică, n-au vorbit prea mult, s-au întâlnit la o petrecere. „That kind of party” 😀

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s