clara be ex cur si o ni stăpânită

Clara B. și-a luat în bocceluță niște imagini proaspăt spălate la program normal și a plecat cu prima ocazie. A întrebat ce trebuie să dea la destinație, nimeni nu a zis nimic, s-a făcut că e soare și s-a ridicat, folosindu-se de un bolovan plin de mușchi, până la prima ureche, ca să fie sigură că e auzită. Avea un gând să țipe. Poeteski era plin de coșuri și acufene, iar vocea ei, chiar și în scris, cerea siguranță.

i-a plăcut Clarei B. să plece, că avea de unde. Niciodată nu regreți așa cum trebuie urma tălpilor, dar tânjești impardonabil după fâl-fâl-ul zburătăcelii. M-am întrebat și eu dacă nu cumva Clara B. era o zburătoare, dar în urma ei mai rămâneau gunoaie, deci trebuie să fi fost târâtoare. Sau târâtură, sursele mele sunt inexacte în această privință. cert e că a urcat prima treaptă și a privit o idee în jur. Ideea părea bună, a luat-o de-o șulfă și i-a zis go, baby, go. Când ajungem la taxatoare dăm din umeri și zburăm mai abitir.

și când a ajuns acolo ploua. Ploua de fapt de când plecase, dar mintea Clarei B. avea strania putere de a fi ce voia și ridicola slăbiciune de a nu putea face nimic. Nu putea transforma limonada în bere, semințele în chipsuri sau balerinii în bocanci. În fine, a ajuns acolo. S-a strâns ghemotoc în nisip, ca o piatră moale și delicată cu ph neutru, bătea vântul și o loveau fragmente de stânci, se simțea munțomană de-a dreptul. Numai că era la mare. depărtare.

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s