metode de recunoaștere a virginilor

să identificăm, zic, virginii și virginele din spate. aptitudinea asta nu are neapărat aplicații practice valoroase, adică io dacă aș fi mascul nu aș vrea să deflorez pe nimeni, iar femelă fiind sunt sătulă de virgini, mai ales de ăia care se cred experimentați.

mdeci, când desenam eu cruci întoarse pe bancă în liceu, circula o vorbă, că dacă te fuți se vede pentru că ți se lărgește curul. în vorbă nu era specificată gaura deflorată, că gura lumii slobozește  fără țintă, e doar așa, o fărâmă de adevăr mascat ca să nu se prindă pe sistemul illuminati toți fraierii de adevărul crăcănat în fața ochilor. pentru că ăsta e adevărul. după ce începi să te fuți regulat, te crăcănezi dar într-un mod plăcut privirii. virginii și virginelelele, mai ales alea ușor…nu plinuțe, doar bine făcute să zicem, și virgineii pe măsură, au pulpele apropiate și când merg nu există aspectul ăla de balanță, stâng-drept-stâng-drept. e mai degrabă stângdreptstângdrept. șunculițele sunt lipite ca la sandviș, ba chiar se freacă între ele și rod blugii, apoi dacă starea materială a virginilor permite se cumpără alți blugi, altfel se peticesc și se poartă cu încredere. până la momentul futaiului, când, se știe…trebuie să muncești nițel. să desfaci cracii, să încordezi și lucrezi mușchii croitori și care or mai fi p-acolo până se modelează o pulpiță de ți-e mai mare dragul. dacă ești băftos te faci și c-un orgasm.

deci e limpede, virginii și virginele se recunosc după cât de tare se lipesc pulpele între ele.

data viitoare o să aberez despre importanța blăniței și a șezlongului în procesul de agățare a femelei.

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Du-te bre, io și-acuma am parte de pulpe apropiate și nu-i din pricină de virginitate, ci pentru că-s…pulpănoasă. Ori oi fi de fapt virgină?

    1. esti o vergina cu imaginatie bogata, du-te d-acilea ca-mi strici teoria!

  2. boemul spune:

    la cum mi se rod blugii între picioare… deduc că sunt virgin.
    excelent!!! înseamnă că am iar 15 ani 🙂

    1. gata, diseara va fac o schitza!

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s