dub. lez. trip. ez.

complet si sinccer antisocciala. micul notebook multiplica unele litere din pura pasiune. si nu-sh unde si-a pus diacriticcele. am fost fara sa vreau la un birthday party unde orice om normal s-ar fi dansat si imbatat corespunzator. nu m-am putut misca. zgomote si urlete. dans!!!! pentru numele lui hermes, a fost atat ddde mult dans, peste tot si poddeaua trosnea si era praf si am baut patru beri si am fumat treij ddde tigari si eu crapam dde nedorintaa de a fi acolo. ziua urmatoare, ddupa doua transferuri cu taxiul in care m-am simtit invizibila, pentru cca stateam in spate, pozitionand strategicc masculul in fatza ca sa facca temuta ccconversatie ddespre plafoanele dde inccccasari zilnice si mersul afacerilor, ah, undde sunt vremurile ccand inregistram dezvaluirile pe care alcoolul ddin mine le provoca taxidddriverilor…ziua urmatoare, alta sinddrofie, cccu rubedddenii. unii se tem dddde singuratate. dde cce dracu? ce e atat de infiorator in faptul ca te suporti doar pe tine? mie chiar imi plac, sunt haioasa, vorbesc singura si imi place sa ma privesc in oglinda. imi sunt o companie perfecta. d-aia mor de nervi si vreau sa imi scot certificat de inadaptata social ca sa inteleaga toti ca eu cu mine in capul meu imi sunt suficienta. si nu pricep bairamurile. sa dansezi pe winamp ca semn ca faci parte din adunare. daca dansez, dansez la concert depeche, singura exceptie!! dansez cu parul la concerte metal sau lasciv o singura data intr-un bar cand oricum eram atat de drunkstoryteller incat nici nu mai tin minte decat ca era sa pornesc o bataie.

tastatura asta e fututa la c si d. dar numai cand vrea ea. ceea ce e amuzant pentru mine, chiar daca imposibil de citit. pacat. pentru ca ce voiam sa zic de fapt e ca am lecturat ppentru prima data llosa si m-am chinuit o gramada sa debitez cateva cuvinte despre Baietii si alte povestiri.

well. daca ma chinuiam putin faceam o legatura intre literele care se dubleaza-tripeaza, tripleaza? asa, si numele lui llosa, poate faceam o glumita ca aia cu eonii care nu sunt oni, dar mai bine lasa. cum sa zic, unii oameni se sinucid cand ajung in starea de-o testez eu acum. momentan am doar crize de paranoia agresiva, self istimul mi-a cazut sub talpi si ieri nu m-am dat cu mascara si nici cu blush!!!!

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Morgoth spune:

    Tastatura se repara foarte usor. 🙂

  2. Morgoth spune:

    Adica?? Nu era nici o aluzie totusi…

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s