Țin cu masculul!

Tu cu cine ții?

Cu bărbatul, normal !

Femela îmi clipocește revoltată în față folosind pleoapele tivite cu tuș negru. Ea se simte trădată, eu îi simt empatic sânii tresăltând nervoși sub bluză.

Dar ești femeie-n pana mea !!!!

Da, dar bărbatul când vrea ceva zice citeț sau folosind codul universal acceptat care include « o cafea, un suc, o bere, un film », nu trimite mesaje despre oferta de reduceri de la mall așteptându-se ca femela să deducă, în funcție de culoarea părului și gradul de constipație, că este invitată la o partidă de buceală fierbinte.

Țin cu masculul pentru că discuțiile cu femele îmi provoacă o durere de cap similară celei care mă pocnește la metrou. Dragii conbucureșteni nu au înțeles nici până în ziua de azi principiul de funcționare al ușilor de metrou cu butonel. Interesant este că sexul, rasa, religia, educația nu au nicio influență asupra stilului de apăsare a butonului. Absolvenți de master în pulifriciologie, manageri cu cravată, dudui care cunosc toate detaliile despre BB Cream-urile oferite pe piața românească de cosmetice, copii codași la școală sau cocalari semințari, oricare din specimenele astea poate înțepeni cu deștu-n buton complet aiurea, adică taman atunci când nu e e activ…și apasă apasă apasă. Dar cunosc în amănunt caracteristicile ultimului aifon. Suntem supracalificați pentru viața din prezent, tânjim după viitorul pavoazat cu holograme pornografice dar uneori uităm metoda de ștergere la cur.

Țin cu masculul pentru că este simplu și nu-mi pune probleme. Bietul mascul corporatist sau roacker bețiv sau angajat la firma Oricare este direct și erect când vine vorba de acuplare și asta nu din vreun calcul parșiv potențat de muhahahauri malefice în baie, ci pentru că așa îi spune secvența respectivă a codului de instrucțiuni. Excepție face Barney din How I met your mother, dar să fim serioși, ăla e doar un serial iar pe Barney l-au conceput niscai masculi beți în dulapul spre Narnia. Țin cu masculul când vine vorba de probleme se-ntimental-xuale, dar în orice alte situații îl dau dracu. Masculul poate fi, bănuiesc că din teama de a nu contrazice vreun principiu al așteptării-lumea se așteaptă de la clasicul white male numai de la lucruri bune dar el de fapt nu ar vrea decât să stea lat la televizor cu puța-n mână- un măgar scârbos fără cea mai mică urmă de respect față de alte femei de la care nu vrea sau nu are cum, într-o mie de ani, să obțină buceală. Masculul care știe că dă chix în materie de futut o să fie cea mai mare javră din magazin, instituție, metrou, tramvai, de pe stradă, de la telefon, de oriunde. Având în vedere că masculul care nu o scoală sau care o stoarce în câteva secunde nu are altceva de oferit femeii, și în stare de altceva nu e-poate nici masaj nu știe să facă, oh, the horror- ar trebui dus pe insula fotbalului fără sfârșit unde să urle la jucători cât îl țin bojocii, printre ceilalți masculi inutili.

Deci, femelă dragă, între tine care dai mesaje neinteresante unui pulifrici de care ai fugit motivând că vai nu, nu poți și atât, tocmai când își făcuse bietul curaj să te atingă, și masculul cu coaie albastre care și-a tras cea mai cruntă labă ever după ce l-ai lasat cu ochii in soare, eu țin cu masculul ! Dar să fie clar, eu țin cu masculul care poate fute !

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. iczs spune:

  Esti mai buna ca, cafeaua 🙂
  Luni dimineata, cer gri, fiecare de abia misca si un sef tot isi arunca privirea spre mine. Dar eu zambesc,

  1. șeful flirtează cu tine și tu zâmbești. bravo. așa se face, mâine poimâine descopăr un nou film bareback rough gay favorit…

   1. iczs spune:

    nuuuu 🙂 dar e curios ce sunt asa binedispus de dimineata

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s