Poveste cu un mascul

Pe Clara B. o chema de fapt Nicoleta, dar așa își notase numele, cu marker semipermanent negru, pe ușa toaletei unisex din pub-ul unde bea bere la draft și mânca tartine cu cartofi prăjiți. Sub numele fals scrisese numărul de telefon real, trăsese blugii, apa și începuse deja să aștepte. Din când în când avea presimțirea că o să primească un apel de la necunoscutul ideal și atunci se grăbea să mai achiziționeze câte ceva din hipermarket, de exemplu o lenjerie de pat din satin amestec cu bumbac sau ceva asemănător, pe care să nu-i alunece genunchii când stă capră, dar nici să se umple de scame ca să pară îngălată. Sau un babydoll cu danteluță, scump cât niște blugi evazați, sau provizii de bere germană, aspră și bărboasă. Într-o zi a avut un presentiment atât de puternic încât a băut toate berile, a îmbrăcat babydoll-ul și s-a culcat în lenjeria nouă și nespălată. A doua zi apăruse doar o iritație pe gât și administratorul la ușă ca să-i ceară indicii apometrelor.  Dar Clara B. știa că acuși-acuși o să vină și el, o să fie perfect, aproape perfect  sau perfect simplu  dar nu se va împiedica în detalii și va rotunji impresia la o perfecțiune absolută. Ca să fie fericită tot restul vieții și mai multe nu.

Clara B. își scrisese numele și numărul de telefon pe ușa toaletei dintr-un pub. Într-o zi, un mascul a sunat-o și i-a spus că vine. Când a intrat pe ușă, Clara B. nu s-a putut abține să nu remarce coada cu sfârc de blană roșie, perechea de copite despicate nepotcovite și două cornițe spiralate chiar în creștetul capului, acolo unde începea sau, depinde de punctul de vedere al observatorului, se termina chelia. S-au făcut comozi în bucătărie, ea i-a pregătit o friptură, el a criticat-o, totul mergea perfect, ca în așteptările Clarei B. Ceva mai târziu, undeva după doișpe noaptea, el a deschis gura și a aspirat-o pe Clara în câteva sărutări fierbinți care i-au pârlit acesteia părul din nas și două gene recesive. Simțindu-se în siguranță cu el, Clara l-a lăsat s-o plesnească peste cur cu codița chiar în patul acoperit cu lenjeria nouă, perfectă, care îi menținea genunchii în aceeași poziție și, cum stătea ea cu nasul înfundat între cutele materialului, mirosea excitant a balsam de roze. Copitele băteau un ritm tribal,care aducea oarecum a Sepultura, în tăblia patului, iar cornițele spiralate zgâriau delicat tavanul, făcând să ningă peste ei cu fulgi de var. Înainte să leșine de plăcere, Clara B. a apucat să-i spună masculului perfect că se simte tare bine cu el. A mai apucat să fantazeze rapid un viitor semiîndepărtat cu el la cumpărături, împreună cu doi copii care se biciuiau cu codițele, apoi a leșinat fericită.

Clara B. s-a trezit dimineața lângă masculul perfect care citise numele și numărul ei de telefon pe ușa toaletei dintr-un pub. Și-a întrepătruns degetele în spiralele cornițelor lui, a mestecat  ușor sfârcul codiței, amuzându-se de aspectul blăniței ude. Simțindu-se tot mai apropiată de el, l-a întrebat ce-i cu aspectul ăsta ciudat, cu cornițe, codițe și copite. Dar când el i-a răspuns întrebând-o ce e cu nodulul din sânul stâng pe care îl mângâia de la răsăritul soarelui, Clara B. a simțit cum i se închide în nas ușa băii din pub-ul ei preferat.

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s