geci cu piele multă pentru țâțoase

De când mă știu am boala gecii de piele, am luat-o de la turci probabil, și-am tratat-o cu multe speranțe că voi avea într-o zi geaca perfectă. După aproape zece ani am găsit ceva pe-aproape, în mol. E bun și molul la ceva. Dar am rămas cu șapte geci din piele, vinilin sau jeans, biker style la grămadă. Acum ce să fac cu ele, le mai și vând că n-am loc în șifonier pentru dildouri. Tre să povestesc despre ele, totuși.

Pe prima am luat-o pe bani și i-am dat-o aceluiași om parcă ori pe ochi frumoși ori pe bere ori pe sex ori pe mult mai puțini bani. Era true, cu două numere mai mare, mergea perfect iarna cu două hanorace și un pulover pe dedesubt.

Pe a doua am luat-o de la un magazin moto cu 700 lei, era de bărbați, am vândut-o unui bărbat (mai) mic cu 300 lei (decât mine).

Apoi am găsit una care arăta ca geaca perfectă din piele dar era din jeans și am dat vreo 300 lei pe ea.  Am purtat-o până s-a jumulit.

Apoi am găsit la zara o geacă din piele perfectă doar că ajunsă acasă am constatat că e din vinilin. Eram beată.

Apoi am fost la târgul de pielărie și am găsit o geacă aproape perfectă doar că avea mânecile prea scurte.

Apoi am găsit-o pe Jacky care are o sârmuță la fermoar care mă zgârie dar nu-i reproșez nimic.

Acu m-a sunat o țâțoasă că-mi vrea  geaca luată acu doi ani ca să mă dau pe motor cu ea. Că cică am dat anunț, așa e. am dat, am luat-o pe Cool Dudette Jackie, că așa o cheamă, am pus-o pe jos și-am pozat-o de numa numa, am pus-o ca pe-o curvă pe site-uri și uite…mă sună duduia, eu ascult AC trăznește DC și-mi zice că are țâțe mari și trebe geacă spațioasă, nu cu cuvintele și aplombul ăsta, dar eu așa am auzit. și atât mi-a rămas în minte. și că vine mâine seară pe la mine.

Deci ce fac eu mâine? Păi provizii de bere, mă epilez, mă dau cu ulei, mă înfoi la păr, mă excit de pe acum și aștept o duduie necunoscută dar cu potențiale țâțoaie ca să se probeze cu geaca mea și eu s-o ajut cu fermoarul, dacă are un pulovăraș mai gros îl dau eu jos, am și jucării, un dildo ți-ar sta bine la geaca asta, ia încearcă-l pe ăsta că se potrivește cu ochii, să-l întrebi pe prietenul tău zici, sigur, facem o poză acum când răsucești un flocișor rebel de-al meu pe deget și o să-i placă, îi dau eu adresa.

Tre să mă mut într-un film porno că scenariul ăsta să dea dracu dacă se potrivește în blocul meu.

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s