nimic. chiar nimic.

Deși l-am dezgropat, nu puțea, jur!!! Era doar  un omuleț mic cu pula mare. L-am luat cu mine-acasă să-i mai povestesc una alta, să-mi țină companie cât fac pipi pe băț și să m-ajute să-mi dau seama dacă să dorm pe-o parte sau pe burtă în funcție de veste. M-am mai întrebat, de ce să nu recunosc, cum doarme omul după ce află că tre să moară de cancer, sau că tre să facă un avort, sau că i-au ridicat mașina.

Lu’ omulețul i-am zis Mihăiță. Avea el niște găurele prin capul cap și capul pulii, care mă duc cu gândul la niște iarbă, dar cum nu aveam decât ceai negru la îndemână am zis că lasă, îl fac bibelou și-l întreb la beție de ce nu are coaie. Nu-i trebuie, adevărul e că dacă mă enervează careva îl iau pe Mihăiță în pumn și-l trimit cu pula-n creierul ăluia instant. E greu băiatul, cu fese ascuțite, sparge arcadă, zborșește tâmplă. Îi zic, bă Mihăiță, cum de ești tu așa feroce, eeeii…zice el, mă duc la sală, trag și împing de fiare, urlu, cum urli Mihăiță? de nebun, ca lupul? Urlu, urlu când împing, am erecții constante, termin în spandex după fiecare serie de 50, sunt fericit. Și Mihăiță se pune cu pula-n sus pe biroul meu și se rotește ca țestoasa ninja la alegere, până amețește și-l apucă sughițul.

Și după aia? Nu știu frate. Habar nu am cine pula mea e Mihăiță. Am zis așa, că nu am chef să scriu despre mine și ce-am făcut eu,  am creat mitul unei posibile borțoșenii personale, am probat geci de piele, aproape termin Big Bang Theory, îmi dezamăgesc constant familia, am băut beri cu toptanul, am luat toptanul l-am învârfuit și…mă rog, nici acum nu știu cum să aduc pe cineva la mine-acasă, opresc taxiul aiurea la 10 străzi distanță probabil subconști-inconștientul încearcă să mai salveze ceva înainte să pornesc în marș vioi cu pungile de bere în brațe, hai că mai e puțin, la blocul ăla parcă, da nu ai gugăl? Hai ne uităm pe hartă la 5 dimineața să văd unde locuiesc de jde ani. și după aia nu se spune, aiurea, o spun și pe aia, spun și câte fire de păr crescute sub piele în zona inghinală am. 4. 2 pe o parte, 2 pe alta. Dar nu-s d-alea nașpa cu puroi, o să țâșnească firul cât de curând prin epidermă și problem solved.

Mă. Ceva e cu mine. Și e ceva atât de banal încât mi-e și mie rușine să recunosc, aiurea, că și p-asta o recunosc oricând. M-am trezit cu sentimente. Eu atâta zic. și nu…nu e nimeni care citește blogul ăsta, deci oricare s-ar considera vizat…relax, bre….

E bineeeeeee!

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s