Meicap

Ochii parcă nu-s compleți fără buze, ai observat? Fără un zâmbet, fără un rânjet sau o bosumflare. Poți să pensezi și desenezi cu youtube-ul în față până ți se face rău, e suficient să vezi clipul Riders On the Storm când Jim moțăie la volan și nu-i recunoști ochiul din profil. Ochiul se dă văzut doar din față, buzele se sărută și dintr-o parte, pula se suge în gură, fapte și iar fapte.

Învăț într-o zi cât făt frumoșii de multinațională într-un an. Azi mă pup random la coadă la bere, mâine mă pup la masă la bere, poimâine îi pup pe toți care beau bere. Mă pup cu buzele și din lateral, și din față, mă pup uneori pentru că vreau alteori pentru că îmi trebuie să am jucăria aia tatuată acum, altfel bat din picior și plâng, îl vreau pe ăla, de ce nu-l pot avea? Nu merit??? Nu am fost eu fată cuminte? Nu am băut eu tot metrul de bere și nu am făcut frumos la toată lumea care m-a privit, nu am sticlit din ochi ca să se reflecte și să se vadă toți oamenii frumoși și prețioși?

Fără bere te-ai dat dracu, nu mai exiști în ochii mei frontali, buzele nu te pupă și degetele nu ți se împletesc printre fibre. Deci dă-mi să beau, lasă-mă să beau și dacă n-a uitat nimeni până acum un futai cu tine, bea cu mine. Te vei îndoi de însăși existența pulii tale care pulsează doar suflată cu aer cald printre buze verzi. M-am jucat cu un dermatograf verde în a șasea zi, în a șaptea am zis să mă odihnesc ca să te visez cum trebuie, cu mucegai la subsuori și borcane de puroi în paporniță. Mă intoxici, ăsta e adevărul, în timp ce minciuna stă relaxată în sublimare. Fie cum vrei tu, fie cât vrei tu, prefer mirosurile tari și o existență dubioasă, cu gene rimelate în exces.

M-am dus să-mi iau cărți de citit, cărți de revenit la normal și smuls guma de mestecat lipită de buca stângă. Am smuls cu ocazia asta  tratatul de psihosexologie de pe raft și-am fibrilat nervos cât mi-a făcut vînzătorul bon. Am nevoie de răspunsuri în avans pentru ceea ce voi face, mă gândesc la mine, mă gândesc extrapolând întrebările din felurite poziții în timp ce dau în mintea copiilor și ascult cântecele roack cu numele meu drept titlu.

Fie cum vrei tu, fie cât vrei tu, prefer mirosurile tale și existența ta dubioasă, cu gene rimelate în exces de când ai descoperit că e mai simplu să dai cu mascara decât cu fard pudră ca să vezi și să fii văzută.

Aș putea să tac sau să zic:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s